Cad Systems  Cad Systems

Κεντρική Σχόλια Αναζήτηση Downloads Η εταιρεία

Υπηρεσίες 

 

 

Κεντρική
Ειδήσεις
Προϊόντα
Υπηρεσίες

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με το AutoCAD® μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών στους ακόλουθους τομείς:

Η φήμη μας, το πλήθος των έργων όπου έχουμε συμμετάσχει, το εύρος αλλά και το μέγεθος των πελατών μας αποτελούν για εμάς τα καλύτερα εχέγγυα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και μας δίνει το θάρρος να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση.

[ Αρχή της σελίδας ]

Εκπαίδευση

Η Cad Systems αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας σας εξασφαλίζοντάς σας το καλύτερο επίπεδο εκμάθησης, στις ώρες που πραγματικά απαιτούνται. Τα σεμινάρια γίνονται στο χώρο της εταιρείας σας και σε ώρες που εξυπηρετεί τους εργαζόμενους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει είτε την εξολοκλήρου εκπαίδευση του προσωπικού στο AutoCAD® είτε την μετεκπαίδευση σε συγκεκριμένους τομείς (για παράδειγμα ανά τακτά διαστήματα κάνουμε σεμινάρια όπου επικεντρωνόμαστε στις καινούργιες δυνατότητες που παρουσιάζουν οι νέες εκδόσεις του AutoCAD® , ή κάνουμε ειδικά σεμινάρια για την τρισδιάστατη σχεδίαση). Η ύλη των σεμιναρίων προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες της κάθε εταιρείας, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εμπεδώνουν τα μαθήματα με παραδείγματα που να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της εργασίας τους. Η εκπαίδευση μπορεί να καλύπτει οποιονδήποτε τομέα του  AutoCAD®  (δισδιάστατο ή τρισδιάστατο σχέδιο, οργάνωση σχεδίων κλπ) αλλά όχι συναφή προγράμματα (Architectural Desktop, Viz κλπ).

Κόστος: 80 Ευρώ / ώρα

[ Αρχή της σελίδας ]

Υποστήριξη
 
Η Cad Systems αναλαμβάνει πλήρως την υποστήριξη του προσωπικού της εταιρείας σας σε ό,τι έχει να κάνει με την εγκατάσταση, το στήσιμο και τη χρήση του AutoCAD® . Η υποστήριξη περιλαμβάνει τηλεφωνική κάλυψη τις εργάσιμες ώρες της ημέρας και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, επίσκεψη στα γραφεία του πελάτη εντός των επομένων τριών εργάσιμων ημερών ή και πιο άμεσα εάν αυτό είναι απαραίτητο. Η τεχνογνωσία και η μακροχρόνια προσωπική μας ενασχόληση με τη σχεδίαση εγγυώνται την καλύτερη και γρηγορότερη λύση στα προβλήματά σας (εάν το επιθυμείτε μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με κάποιους από τους πελάτες μας, ώστε να πάρετε μια γνώμη για το επίπεδο της υποστήριξης που προσφέρουμε!).

Κόστος: Ρυθμίζεται ανά περίπτωση

[ Αρχή της σελίδας ]

Συμβουλευτική
 
Η μακρόχρονη τριβή μας με τη σχεδιαστική παραγωγή στην πράξη, μας έχει αποδείξει ότι τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες σε σχέση με τη χρήση του AutoCAD® είναι η παραγωγικότητα και η τυποποίηση των παραγόμενων σχεδίων. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στους τομείς αυτούς μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε να στήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας σας, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να προχωρήσετε στην ενοποίηση του τρόπου λειτουργίας των υπαλλήλων σας και της εμφάνισης των σχεδίων.
Η Cad Systems μπορεί να αναλάβει να εκπαιδεύσει κατάλληλα τον CAD manager της εταιρείας σας και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μαζί όλα τα απαραίτητα εργαλεία (template files, σύμβολα βιβλιοθήκης, hatch patterns, linetypes, custom εφαρμογές) που θα επιβάλουν ενιαίο τρόπο λειτουργίας στο σχεδιαστήριο, με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση χρονοβόρων διαδικασιών κατά το στήσιμο των σχεδίων αλλά και την ενιαία εμφάνιση των σχεδίων, τόσο στο τυπωμένο χαρτί όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον το προσωπικό της εταιρείας θα αποκτήσει πρόσβαση στις νεότερες δυνατότητες των τελευταίων εκδόσεων του AutoCAD® , οι οποίες, εφόσον τις εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Κόστος: Ρυθμίζεται ανά περίπτωση

[ Αρχή της σελίδας ]

Σχεδίαση
 
Η προσωπική μας ενασχόληση με την παραγωγή σχεδίων επί δύο δεκαετίες εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Η Cad Systems αναλαμβάνει τη σχεδίαση οποιουδήποτε τεχνικού έργου, όσο πολύπλοκο κι αν είναι, και αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει τα αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή στον συμφωνηθέντα χρόνο.

Κόστος: Ρυθμίζεται ανά περίπτωση

[ Αρχή της σελίδας ]

 

Αποστολή αλληλογραφίας προς με ερωτήσεις ή σχόλια για το site.
Πνευματικά δικαιώματα  © 2007-2016 Cad Systems ΕΠΕ
Τελευταία τροποποίηση: 11-Ιουν-2016